Rahav Maor

Docent: Rahav Maor

Psychotherapeut & GZ-psycholoog

Rahav Maor is psychotherapeut en GZ-psycholoog. Hij is werkzaam bij GGz Centraal Persoonlijkheidsstoornissen en Trauma van regio Gooi en Vechtstreek en in zijn eigen praktijk voor supervisie, leertherapie en bij- en nascholing. Hiervoor was hij jarenlang werkzaam bij PsyQ Amsterdam.

Rahav is gespecialiseerd in het werken met volwassenen met persoonlijkheidsproblematiek en/of hechtingsproblematiek en met (complexe) PTSS. In zijn behandelingen maakt Rahav gebruik van verschillende therapievormen. Hoofdzakelijk werkt hij met schematherapie (ST), EMDR, CGT en affectfobie therapie (AFT).

Rahav geeft zowel individuele- als groepspsychotherapie. Verder geeft Rahav diverse supervisies, waaronder supervisie ST, EMDR en CGT voor de relevante beroepsverenigingen alsook supervisie i.h.k.v. de verschillende P-opleidingen (GZ-, PT- en KP-opleiding) en supervisie gericht op traumaverwerking in het algemeen en in combinatie met ST. Tevens geeft hij werkbegeleiding aan BIG-opleidelingen en trainingen op het gebied ST en PTSS, waaronder Basiscursus ST en trainingen in imaginaire rescripting (ImRs) bij (C)PTSS, Exposure therapie (IE en EiV) bij PTSS en integratie van ST en EMDR.

Volg de volgende opleiding/cursus bij Rahav Maor

Regio: Utrecht

Registratie: Psychotherapeut, GZ-psycholoog, Supervisor VSt, Supervisor VEN, Supervisor VGCt

Supervisie aanvragen

Bekijk alle docenten


Supervisie van Rahav Maor?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.