Bedankt voor je interesse in het boek

 📘 Aan de slag als psycholoog

Een baan vinden als psycholoog kan een onmogelijke opgave lijken. Wij geloven dat het makkelijker en leuker kan! Om psychologiestudenten en startende psychologen op weg te helpen hebben we daarom het boek Aan de slag als psycholoog geschreven. In dit boek vertellen 25 psychologen hoe zij aan een baan zijn gekomen en hoe zij deze moeilijke tijd hebben ervaren en overleefd. Hoe gingen ze om met de teleurstelling van meerdere keren afgewezen worden? En hoe hebben ze zichzelf weten te profileren op de arbeidsmarkt zonder ervaring?

Vul je gegevens hieronder in om het e-book te ontvangen:

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aan de slag als psycholoog boek 2e druk

“Een absolute must voor toekomstige en startende psychologen die meer bekend willen raken met het werkveld van de psychologie, hun (toekomstige) collega’s en een verzameling bij de hand willen hebben van de belangrijkste websites, organisaties, tips en actuele thema’s.”

– Niels Kroon, Meestersindepsychologie.nl

Wat je in dit boek leert

🔑 Flexibiliteit

Door dit boek snap je dat continu veranderen noodzakelijk is. Soms omdat het kan, soms omdat het moet. Zonder flexibiliteit is het moeilijk om problemen creatief op te lossen, omgaan met (onverwachte) tegenslagen, en dingen te relativeren.

💡 Het werkveld snappen

Als je het werkveld snapt, dan snap je ook beter waarom en waarvoor je solliciteert. Als je wilt werken in een specifieke functie of organisatie, dan is het belangrijk om te begrijpen wat het werk inhoudt. Daarnaast komen ook de werkervaringsplek, netwerken en vrijwilligerswerk aan bod.

💻 Snelcursus solliciteren en profileren

Je leert beter wát je graag wilt en wáár je dat wilt gaan doen. We laten zien waar je op moet letten om eruit te springen bij werkgevers en hoe je jezelf van je beste kant kunt laten zien.

✔️ Handige tips

Naast tips van ervaringsdeskundigen hebben we zelfs ook andere handig tips en actuele thema’s verzameld.

🥳 Een baan vinden die bij je past

Dit is niet alleen weggelegd voor the happy few. Wij geloven dat iedere psycholoog kan slagen met de juiste aanpak.