Van student naar opleider

We zijn niet begonnen als opleider. We zijn begonnen als twee psychologen die vonden dat alles een stuk transparanter kon. Het was voor ons niet echt duidelijk waar claims over ‘hoge kwaliteit’ op gebaseerd waren en hoe al die absurde prijzen opgebouwd waren. Wij vonden dat het anders moest. Terug naar de essentie. Startend bij de behoeftes van de student.

Kracht uit transparantie

Jij als student moet weten waarvoor je betaalt. Door volledige transparantie te geven over onze opleidingen, maak jij betere keuzes. En omdat jij kiest op basis van inhoud, winnen bij ons alleen de beste opleidingen.

Jouw feedback als student is onze drijvende kracht. Met die feedback kunnen wij in snel tempo doorontwikkelen, met als resultaat dat we onze gefinetunede opleidingen voor een veel eerlijkere prijs kunnen aanbieden.

Bekijk alle opleidingen

Veel verder dan opleiden

Onze transparantie gaat verder dan onze opleidingen. Op social media en onze website delen we zoveel mogelijk. Zo kom je ook te weten waar wij in geloven en hoe het runnen van een opleidingscentrum werkt. In de afbeelding hiernaast zie je onze docente Lisalotte Verspui met een groep geslaagde studenten voor de Basiscursus CGT.

 

Aangenaam kennis te maken

Het is altijd fijn om te weten met wie je te maken hebt. Wij zijn Björn en Zowie, twee psychologen die graag andere psychologen helpen om meer zelfvertrouwen, vaardigheden en plezier te ontwikkelen in hun vak.

Stel je vraag

Bjorn van Vlokhoven oprichter Vlokhoven Opleidingen

Bjorn van Vlokhoven

Opleidingsdirecteur

Zowie van den Goorbergh oprichter Vlokhoven Opleidingen

Zowie van den Goorbergh

Commercieel directeur