Waarom voor Vlokhoven Opleidingen kiezen?

Wij van Vlokhoven Opleidingen zijn zelf psychologen. Daarom weten we waar jij als professional in de GGZ behoefte aan hebt. Onze eigen ervaringen uit de dagelijkse praktijk implementeren wij rechtstreeks in ons opleidingsaanbod. Ons onderwijs is erop gericht om jou zelfvertrouwen te geven als psycholoog. Om jou te inspireren als professional. En om je kennis up-to-date te houden over de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

Een leven lang ontwikkelen

De essentie van effectieve hulpverlening begint bij jou, de hulpverlener. Jouw ervaring, deskundigheid en betrokkenheid zijn cruciaal voor een succesvolle relatie tussen jou en een cliënt. Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in deze cruciale rol, bieden wij zorgvuldig opgebouwde opleidingen en cursussen aan die zijn afgestemd op jouw eisen als behandelaar.

Op die manier willen we jou stimuleren om een leven lang te ontwikkelen. Dat jij als professional relevant kunt blijven, maar ook geïnspireerd wordt om je werk leuk en interessant te blijven vinden.

Gratis opleidingsadvies

De professional van de toekomst

Vlokhoven Opleidingen is een vernieuwend opleidingsinstituut voor psychologen en andere professionals in de GGZ. Onze basiscursus cognitieve gedragstherapie behoort tot de beste van Nederland en we streven ernaar om ons aanbod van wetenschappelijk onderwijs uit te blijven breiden. Onze focus gaat verder dan alleen het organiseren van onderwijs. Wij stimuleren jou om uit te groeien tot de evidence-based professional van de toekomst.

Bekijk ons aanbod

Aangenaam kennis te maken

Het is altijd fijn om te weten met wie je te maken hebt. Wij zijn Björn en Zowie, twee psychologen die graag mensen helpen om een baan in de psychologie te vinden die bij ze past.

Stel je vraag

Bjorn van Vlokhoven

Opleidingsdirecteur

Zowie van den Goorbergh

Commercieel directeur