Leer de Vlokhoven docenten kennen

Bij Vlokhoven Opleidingen hebben we docenten met de juiste expertise om kennis en inzichten optimaal te laten landen op de werkvloer. Zij moeten jou als zorgverlener de kennis, vaardigheden en concrete handvatten geven om cliënten en hun omgeving de maximale ondersteuning te kunnen bieden.

Lisalotte Verpsui

Lisalotte Verspui

Psychotherapeut, cognitief gedragstherapeut, EMDR therapeut en supervisor VGCt

Onze docente Lisalotte Verspui is een ervaren psychotherapeut, cognitief gedragstherapeut, EMDR therapeut en supervisor VGCt. Haar enthousiasme voor de psychotherapie in het algemeen, voor cognitieve- en gedragstherapie, en Emotion Focused Therapie (EFT) in het bijzonder, worden door zowel haar studenten als cursisten in het postmasteronderwijs zeer gewaardeerd.

Esther Allart

GZ-psycholoog gespecialiseerd in de behandeling van angst- en stemmingsstoornissen, supervisor VGCT en docente GZ-opleiding

Onze docente Esther Allart is een gepromoveerd GZ-psycholoog gespecialiseerd in de behandeling van angst- en stemmingsstoornissen, supervisor VGCT en docente bij de GZ-opleiding aan het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen (RCSW). Ze is medeauteur van de boekenserie ‘Protocollaire behandeling van patiënten met een sociale-angststoornis‘.

Anna Roeden

GZ-psycholoog, EMDR-therapeut en supervisor VGCt

Onze docente Anna Roeden is een ervaren GZ-psycholoog, EMDR-therapeut en supervisor VGCt. Ze behandelt in haar praktijk volwassenen, ouderen en stellen. Daarnaast geeft ze al ruim 10 jaar diverse cursussen in het kader van de postmaster opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en de opleiding tot cognitief gedragstherapeut.

Ragna Plomp

Gz-psycholoog, cognitief gedragstherapeut, en supervisor VGCt

Onze docente Ragna Plomp is een ervaren gz-psycholoog, cognitief gedragstherapeut, en supervisor VGCt. Naast CGt heeft Ragna ervaring in EMDR en hypnose bij CGt en is ze DGT-therapeut.

Thomas Kramer

Thomas Kramer

GZ-psycholoog, EMDR therapeut VEN en supervisor VGCt

Onze docent Thomas Kramer is werkzaam als GZ-psycholoog, geregistreerd als EMDR therapeut VEN en supervisor van de VGCt. Thomas is werkzaam binnen het snijvlak van verslaving, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Tevens is hij supervisor en docent binnen de GZ- OG- CGT- en CGW opleidingen.

Yvette Kilian

Klinisch Psycholoog, psychotherapeut en supervisor VGCt & NIP

Onze docente Yvette Kilian is een ervaren Klinisch Psycholoog, psychotherapeut en supervisor voor de VGCt en het NIP. Ze behandelt in het Centrum voor Schematherapie mensen met persoonlijkheidsproblematiek. Daarvoor heeft ze gewerkt in de forensische psychiatrie, de verslavingszorg en op poliklinieken voor volwassenen met uiteenlopende problemen.

Erik ten Broeke

Erik ten Broeke

Klinisch Psycholoog, psychotherapeut, supervisor VGCt & trainer VEN

Drs. Erik ten Broeke is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Sinds circa 25 jaar is hij als opleider/supervisor voor de VGCt betrokken bij verscheidene trainingen cognitieve gedragstherapie. Voorts is hij door EMDR-Europe gecertificeerd als trainer EMDR. In samenwerking met onder andere Ad de Jongh schreef hij tal van artikelen en boeken over EMDR, waaronder ‘Handboek EMDR’, ‘Praktijkboek EMDR (deel I en II)’ en ‘Vraagbaak EMDR’. Daarnaast publiceerde hij – samen met anderen – circa 150 artikelen over met name cognitieve gedragstherapie en is hij coauteur van verscheidene (Hand)boeken over (Geïntegreerde) cognitieve gedragstherapie.

Tilly Koolstra

Tilly Koolstra

Klinisch Psycholoog, psychotherapeut, supervisor VGCt & supervisor/trainer VEN

Tilly Koolstra is Klinisch psycholoog en psychotherapeut. Ze was ruim 27 jaar werkzaam binnen reguliere GGZ-instellingen. Sinds augustus 2015 werkt ze voor PSYTREC, een innovatief psychotrauma expertisecentrum met locaties in Bilthoven en Weert, waar ze hoofd Zorg en Opleiding is. Ze heeft een eigen praktijk voor psychotherapie, leertherapie en supervisie in Utrecht. Tilly is gecertificeerd traumatherapeut NtVP, erkend trainer en supervisor bij de VEN (Vereniging EMDR Nederland) en supervisor voor de VGCt, VKJP en de NVP. Daarnaast is zij leersupervisor en leertherapeut. Ze maakt deel uit van het bestuur van de VEN.

Karlein Schreurs

Prof. dr. K.M.G. (Karlein) Schreurs

Klinisch trainer ACT, supervisor VGCt & Emeritus hoogleraar

Prof. dr. K.M.G. (Karlein) Schreurs is GZ-psycholoog en emeritus hoogleraar in diagnostiek en behandeling van chronische pijn en vermoeidheid aan de vakgroep Psychologie, Gezondheid & Technologie van de Universiteit Twente. Ze werkte tot voor kort als senior GZ-psycholoog in Roessingh, Centrum voor Revalidatie en is supervisor VGCt. Sinds 2004 geeft ze training in ACT aan psychologen uit de basis- en specialistische GGZ, in de GZ- en KP-opleiding, en aan cognitief-gedragstherapeutisch medewerkers. Inmiddels heeft ze al meer dan 800 professionals uit de eerste, tweede en derde lijn gezondheidszorg getraind in ACT.

Femke van de Linde

Femke van de Linde

GZ-psycholoog, psychotherapeut, Supervisor VGCt & Supervisor EMDR

Femke van de Linde is psychotherapeut en GZ-psycholoog. Vanaf 1996 deed ze ervaring op in de geestelijke gezondheidszorg, bij de Riagg, de GGZ en bij particuliere praktijken. In 2008 startte zij haar eigen praktijk. Hierbinnen werkte ze onder andere voor het Instituut voor Psychotrauma, voor Directe Opvang en Nazorg en is ze opgeleid om mensen te behandelen die een familielid zijn verloren door moord. Femke is vanaf 2014 actief in het onderwijs als docent Cognitieve Gedragstherapie VGCt.