Ervaringen van studenten

'Vlokhoven is een organisatie die cursisten zeer persoonlijk benaderd en behandeld. De organisatoren zijn enthousiast en staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen. De docenten hebben diverse en uitgebreide kennis op zo wel theoretisch als praktisch gebied. Als cursist zijnde merk ik dat ik door de persoonlijke en enthousiaste manier van lesgeven + de veelzijdige inhoud van de cursussen gemotiveerd word om er zo veel mogelijk uit te halen. Tevens waardeer ik de openheid voor feedback'

Demy Schrauwen - Vervolgcursus CGT - Transdiagnostisch behandelen

"De basiscursus CGT was van zeer toegevoegde waarde voor mijn ontwikkeling binnen het vak. Onze docent kon vanuit haar praktijk veel ervaringen delen die een mooie aanvulling vormden op de theorie. Door Corona was de volledige cursus online, maar dit deed geen afbreuk aan de kwaliteit. Er heerste een gemoedelijke, veilige, maar zeker ook gezellige sfeer die er samen voor gezorgd hebben dat deze cursus een succes was."

Loes T. - Basiscursus CGT

"Geheel online aangeboden cursus geïntegreerde Cognitieve Gedragstherapie gevolgd via Vlokhoven Trainingen & Workshops. De docente Lisalotte Verspui was erg goed en heeft me in een veilige sfeer aangemoedigd tot leren. De groep was heel erg leuk en ik heb genoten van deelname. De kosten van de opleiding waren ook niet te duur, dus al met al het geld zeker waard!"

Ilona Wissink - Basiscursus CGT

"Met een hele leuke cursusgroep en een enthousiaste docente heb ik ondanks COVID-19 toch op een fijne manier de basiscursus CGT kunnen volgen. Een mooie basis voor hopelijk nog veel meer leerervaringen in het werkveld. Bedankt!"

Marleen van den Munckhof - Basiscursus CGT

"Ik zag zo op tegen online les, maar het is me alles meegevallen dankzij het op een boeiende wijze overbrengen van de lesstof door de docente alsook het geven van interessante verdiepende opdrachten."

Liza L. - Basiscursus CGT

"Erg waardevolle cursus CGT gehad! Fijne docent gehad! Mede door deze cursus na 74 afwijzingen - eindelijk - een baan als psycholoog mogen aannemen :) En dat gun ik jou ook!"

Lavina Wesseling Alvarez - Basiscursus CGT

"Hele fijne, overzichtelijke en betaalbare cursus (CGT Basiscursus). Laagdrempelig omdat het online kon, maar nog steeds ontzettend leerzaam. Lisalotte is een hele leuke docent die ondanks het digitale onderwijs ons goed en fijn les heeft gegeven!"

Bobbi Lynn Schemering Reelfs - Basiscursus CGT

"Aanrader! Je houdt er een koffer vol gereedschap aan over. Zet aan tot groei. Inspirerend. Balans theorie en praktijk is goed. Online was dit zeer fijn om te doen. Leuke en open leerkracht die ieder de tijd en aandacht geeft. Vlokhoven is ook betaalbaar en biedt volop ontwikkelmogelijkheden. Aanrader. Zal volgend jaar ook eens kijken naar het aanbod!"

Ik Bkb - Basiscursus CGT

"De CGT basiscursus was een zeer leerzame cursus met een deskundige docente die (online) een goede sfeer weet neer te zetten. Een goede kwaliteit en ook betaalbaar!"

Hanneke Nordeman - Basiscursus CGT

"Ik heb bij Vlokhoven Opleidingen de basis CGT cursus met veel plezier gevolgd. De cursus omvat alle onderdelen van CGT met grote aandacht voor recente ontwikkelingen binnen het vakgebied zoals positieve CGT. Cursus geeft goede handvatten en is toegankelijk voor veel niveaus (dus ook als je nog geen eigen behandelingen geeft). Binnen de cursus is voldoende ruimte voor de docent om in te spelen op de individuele behoeftes. Opbouw en gebruik van literatuur is helder en overzichtelijk en het aangeboden extra materiaal is van grote waarde, al bij al voel ik me goed voorbereid op vervolgcursussen en neem ik veel waardevolle informatie mee. Vlokhoven Opleidingen heeft een persoonlijke benadering met oog voor detail, zo is er tijdens het afronden van de cursus gedurende de corona-periode een zeer attent presentje met de post toegestuurd wat de kers op taart was voor het afronden van de cursus en krijg je korting op vervolgcursussen. Heel leuk!"

Sarah Stephenson - Basiscursus CGT

"Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. De locatie was fijn/verzorgd en binnen 7 minuten met de fiets vanaf station te bereiken (Berg en Dalseweg, Nijmegen). De docent van de cursus hield rekening met de wensen van de studenten en er was veel ruimte voor eigen inbreng en vragen. Het is weliswaar een basis CGT cursus en dit was soms te merken aan de diepte van de stof. Desalniettemin was het voor mij zeer helpend en waardevol om de cursus te doen. Ik kreeg wekelijks de gelegenheid om te sparren met collega's. Doordat er veel ruimte was voor eigen inbreng hebben we ook veel van elkaar geleerd en over andere disciplines dan de discipline waarin men zelf werkzaam is. We hebben kunnen oefenen met CGT interventies en er nieuwe bijgeleerd. Verder was de organisatie van de cursus ook goed. De docent en organisatie waren goed te bereiken en we hadden via dropbox toegang tot literatuur. Persoonlijk vond ik juist de kleinschaligheid van het bedrijf prettig omdat het heel persoonlijk was."

Eleonora Paol - Basiscursus CGT

'Een betrouwbare organisatie met veel deskundigheid in huis. Ze staan open voor feedback om te kunnen groeien en staan zo heel dicht bij de cursist'

Jasper de Vreede - Vervolgcursus CGT - Transdiagnostisch behandelen

"De webinar Profileren op de Arbeidsmarkt was geen opsomming van algemene sollicitatietips (die je overigens ook gewoon op internet zou kunnen vinden). Het was wél heel interactief en daardoor gericht op ieders specifieke situatie en vragen. Meer een digitale workshop dan een webinar. Eindresultaat: een aantal concrete to-do puntjes richting een persoonlijk doel. Zeer praktisch en nuttig, bedankt!"

An van den Driessche - Webinar 'Profileren op de arbeidsmarkt'

"Ik heb de workshop "profileren op de arbeidsmarkt" gevolgd. Goede combinatie van theorie/tips en praktische opdrachten. Vooral het nadenken over mogelijke acties op korte en (lange termijn) termijn zorgt ervoor dat je er meteen mee aan de slag gaat!"

Judith Keizer - Webinar 'Profileren op de arbeidsmarkt'

"De cursus heeft me zowel professioneel als persoonlijk veel opgeleverd. Ik heb een andere kijk ontwikkeld op mezelf en de wereld.”

Milou Willems - Basiscursus CGT

"Fijne groep, betrokken, maar ook een hele fijne sfeer waar geleerd mag worden.”

Johanna Jager - Basiscursus CGT

"Zeer positief verrast.”

Rob Geelen - Basiscursus CGT

"Zeer betrokken docenten, gevarieerd programma, biedt veel diepgang aan je behandelexpertise.”

Fenna de Jongh - Basiscursus CGT

"Veel nieuwe inzichten, inspiratie en enthousiasme om nu echt als psycholoog aan de slag te gaan!”

Stefanie Vijfhuizen - Basiscursus CGT

"De basiscursus CGT was goed georganiseerd en met een hele fijne docent. Zeker de moeite waard als je op zoek bent naar betaalbare en goede cursussen."

Mariëlle van Lindenberg - Basiscursus CGT

"Er was veel ruimte om open te zijn. Het was een fijne groep met een goede mix tussen de mensen die werken en niet werken.”

Lidewij - Basiscursus CGT

“Goed georganiseerd.”

Marieke Dirken - Basiscursus CGT

"Zeer betrokken docenten, gevarieerd programma, biedt veel diepgang aan je behandelexpertise."

Fenna de Jongh - Basiscursus CGT

”Erg fijne cursus afgerond bij top docent Lisalotte Verspui!”

Morwenna Doll - Basiscursus CGT

'Vlokhoven Opleidingen is een erg persoonlijk en kundig opleidingsinstituut welke betaalbaar is en toch erg kundig. Zo kan het dus ook'

Mirjam de Nijs - Vervolgcursus CGT - Transdiagnostisch behandelen

”Hele leerzame cursus van een enthousiaste docente!”

Koen Linders - Basiscursus CGT

"Gewoon goed."

Simone Vonder - Basiscursus CGT

"Ondanks de online versie ontzettend gesteld geraakt op de fijne sfeer die er in de groep ontstond. Veel geleerd en ook veel gelachen. Zeer kundige docent die iedere cursist ziet staan!”

Nienke Ellenbroek - Basiscursus CGT

”Lisalotte is een fijne docent en wist me gigantisch te motiveren. Ze zorgde dat de stof tot leven kwam.”

Elise Keijzer - Basiscursus CGT

"Enthousiaste, veilige groep. Ben zeer tevreden.”

Denise Perik - Basiscursus CGT

”Ik kon op een fijne manier bijdragen aan de cursus als geheel. Er was voldoende ruimte voor individuele oefening en input.”

Ilse Munnik - Basiscursus CGT

"De basiscursus CGT was goed georganiseerd en met een hele fijne docent. Zeker de moeite waard als je op zoek bent naar betaalbare en goede cursussen.”

Veronique - Basiscursus CGT

“De cursus is ontzettend snel gegaan, het was super leerzaam en heel leuk!! Ben heel blij dat ik het heb gedaan.”

Iris Efferink - Basiscursus CGT

”Ik heb enorm genoten van de online cursus! Ben echt heel tevreden.”

Lieke Roetman - Basiscursus CGT

'Boeiende en zeer relevante cursus met betrekking tot het werkveld, prettige, collegiale opstelling door aanbieder'

M. Dirinpur - Vervolgcursus CGT - Transdiagnostisch behandelen