Ervaringen van studenten

Wij hadden het zelf niet beter kunnen verwoorden. Lees hieronder de ervaringen van onze cursisten of bekijk onze Google reviews

“Ik heb de CGT Basiscursus gedaan bij Vlokhoven en ben zo tevreden dat ik er ook direct de EMDR cursus achteraan ga plakken! Vlokhoven is goed bereikbaar, denkt met je mee, en de opleiding was echt van goede kwaliteit. De docent was kundig en de lessen waren leuk. Het blended aanbod was fijn – deels online vanuit huis maar ook een aantal data op locatie om met de groep te oefenen. Ik zou het zeker aanraden :)”

Esmee Louise - Basiscursus CGT (100 uur) - Oktober 2023

“Via Vlokhoven is alles heel goed geregeld. Duidelijk en op tijd! Ik raad Vlokhoven zeker aan.”

Evi Dalebout - Basiscursus Schematherapie (25 uur) - Oktober 2023

“Fijne docenten die je helpen de stof en technieken eigen te maken. Er was voldoende ruimte om te oefenen en eigen casuïstiek in te brengen. Kortom een fijne leerzame ervaring!”

Bouchra Asbihi - Basiscursus Schematherapie (25 uur) - Oktober 2023

“Ik heb deze cursus als erg waardevol ervaren. Er is een digitale leeromgeving waar materiaal op staat en daarnaast wordt ook nog tijdens de cursus veel materiaal gegeven dat in de praktijk goed toepasbaar is. Deze cursus is een meerwaarde in mijn werk en heeft ervoor gezorgd dat ik mensen nu ook vanuit de CGT-invalshoek kan helpen. De docenten hebben veel kennis en zorgden ervoor dat de theorie aansloot op de praktijk. Kortom: een aanrader!”

Eline van Lith - Basiscursus CGT (100 uur) - Oktober 2023

“Een hele fijne en professionele organisatie! De opleiding die ik gevolgd heb (basis CGT) was uitstekend, prettige en kundige docent, de online leeromgeving goed ingericht en fijne klantenservice. Aanrader!”

Maartje de Vries - Basiscursus CGT (100 uur) - Augustus 2023

“Fijn opleidingscentrum, kwalitatief goede docenten, goede leeromgeving, veel ruimte voor eigen inbreng en oefening! Aanrader!”

Hanneke Mol - - Juli 2023

“Intensieve CGT basiscursus (100 uur) gevolgd. Programma was volledig online. Goede opbouw, veel afwisseling in de werkvormen en een fijne cursusleidster (Anna Roeden) die de theorie goed aan de praktijk wist te koppelen en een prettige sfeer in de groep wist te creëeren. Aanrader!”

Esmée Schrikkema - Basiscursus CGT (100 uur) - Juli 2023

“ACT cursus gevolgd. Heel informatief, veel geleerd. Ook online goede afwisseling van werkvormen en enthousiasmerend. Praktisch zeer goed toepasbaar in de GGZ. Deskundige en prettige docent. Goede organisatie vooraf en tijdens de opleiding en fijne Vlokhoven inlog tool met huiswerk en voorbereidingen. Al met al zeer aan te raden!”

Eline Jansen - Basiscursus ACT (5 dagen) - Juli 2023

“Ik vond de basiscursus EMDR bij vlokhoven opleidingen erg leerzaam en ben achteraf blij dat ik voor Vlokhoven heb gekozen. De docent (Erik ten Broeke) had antwoord op de vragen die werden gesteld en nam daar ook de tijd voor. Ook kon hij zijn antwoorden goed onderbouwen met wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk. Al met al een hele fijne en leerzame cursus geweest!”

Mervin - Basiscursus EMDR Volwassenen (4 dagen) - Juli 2023

“Ik heb veel geleerd in de basis EMDRcursus bij Vlokhoven! 4 dagen online les. Zeker intensief, maar door het vele oefenen gingen de dagen snel voorbij.
Vlokhoven is fijn in contact en denkt graag met je mee hoe een cursus bij je past qua werkveld en mogelijkheden. Heel fijn!”

Marjolein Korste - Basiscursus EMDR Volwassenen (4 dagen) - Juli 2023

“Fijne organisatie om mijn EMDR basiscursus bij te volgen. Ook toen er gedoe ontstond door het STAP budget, dachten ze met me mee en reageerden ze snel. De cursus was goed geregeld. Ik zou Vlokhoven aanbevelen aan een ander!”

Esther H. - Basiscursus EMDR Volwassenen (4 dagen) - Juli 2023

“ACT cursus gevolgd, zeer tevreden over. Ervaren docent en fijne digitale leeromgeving!’

Irem Si - Basiscursus ACT (5 dagen) - Juni 2023

“Fijne online ACTcursus, met een goede digitale leeromgeving! Laagdrempelig, leerzaam en persoonlijk!”

Jelske Bade - Basiscursus ACT (5 dagen) - Juni 2023

Basiscursus CGT (100 uur) – September 2022
“Het onderwijs bij Vlokhoven Opleidingen is van een hoogwaardig niveau, gegeven door deskundige docenten. Ik ben enorm blij dat ik de basiscursus Cognitieve Gedragstherapie heb gevolgd, mijn gereedschapskist heb ik goed kunnen vullen. Vanaf dag één heb ik technieken en interventies kunnen inzetten vanuit de CGt. Er is niets mooiers om te zien dan dat je cliënt baat heeft bij de techniek en/of interventie die is ingezet. Daarnaast heeft de cursus mij bewust gemaakt van de therapeutische relatie en hoe ik hiermee aan de slag kan. Complimenten voor de aanpak van docente Anna Roeden. Zij is toegankelijk, flexibel en een warm mens die voor een veilig klimaat zorgt waarin er ruimte is voor een ieder. Tijdens de lessen konden at random casussen worden ingebracht. Soms werden deze aan de hand van een plenaire rollenspel behandeld. Wat ook heel fijn is, is dat Anna heel graag meedenkt in wat je nodig hebt om vervolgstappen in je loopbaan te kunnen zetten. Ik kan iedereen deze cursus bij Vlokhoven Opleidingen aanraden.”

Basiscursus ACT (2 dagen) – Juni 2022
“Onlangs heb ik de tweedaagse cursus ACT gevolgd bij Karlein Schreurs. Ik ben onder de indruk van de (praktische) kennis die we in twee dagen hebben mogen opdoen. Al bij de eerste dag geeft Karlein oefeningen en metaforen mee die direct toepasbaar zijn bij jezelf en cliënten. Karlein geeft een mooi fundament mee om op verder bouwen. Daarnaast vind ik de communicatie met de directeuren van Vlokhoven Opleidingen prettig. Ze reageren namelijk snel op een vraag, zijn benaderbaar en dienstverlenend. Ik kijk er naar uit om de volgende cursus bij hen te volgen!”

Vanessa - Basiscursus CGT (100 uur) - Privé: Introductiecursus ACT (2 dagen) - Basiscursus EMDR Volwassenen (4 dagen) - April 2023, September 2022, Juni 2022

“Ik vond de basisopleiding EMDR gegeven door Tilly Koolstra van een goed niveau met een mooie balans tussen aandacht voor de theorie, praktische oefeningen en ruimte voor casuïstiek. Ik vond Tilly een prettige en kundige docent en opvallend goed in de tijdbewaking en de technische aspecten (werking van audio, video en zoom, etc).
Informatie vanuit Vlokhoven was in orde; niks op aan te merken.”

Sander Spaans-Child - Basiscursus EMDR Volwassenen (4 dagen) - April 2023

“Super fijne docente en goed georganiseerde basis cursus CGT. Goede balans in werkdruk waardoor de cursus prima te combineren is met werk.”

Samar - Basiscursus CGT (100 uur) - April 2023

“Super tevreden over deze (basis CGT) cursus en Vlokhoven! Vlokhoven denkt echt met jou als cursist mee! De trainer was top! Iemand die echt uit het werkveld kwam, vele praktijkvoorbeelden had en prikkelde om zelf verder te ontdekken en jouw kennis te vergroten! Online was geweldig! Veel afwisseling en deze fantastische cursus onder schooltijd van de kids kunnen doen! Die gewoon thuis samen met mij konden lunchen. Hoe vaak kom je dat nou tegen?! Verdieping, nieuwe dingen leren zonder dat je als moeder een dag met je kids kwijt bent!”

Sanne Marieke Schenk - Basiscursus CGT (100 uur) - April 2023

“Heel fijne en leerzame cursus gehad van een super goede docent. Het was heel handig dat het allemaal online kon en deed zeker niet onder aan de kwaliteit van de cursus. Prettige communicatie met de directie voorafgaand aan de cursus en aan het eind. Ze staan open voor verbeterpunten en deze worden dan ook meegenomen. Ik ben een meer dan tevreden klant en ga zeker nog eens een cursus bij Vlokhoven volgen!”

Amber Boven - - April 2023

“Hele fijne CGT-basiscursus gehad waarvan ik veel heb opgestoken en gelijk kunnen toepassen! Ook veel kunnen oefenen met andere cursisten die met heel andere en diverse doelgroepen werken. Zelfs online was dat heel fijn (en ook wel makkelijk) om de cursus te doen.”

Lotte S - Basiscursus CGT (100 uur) - April 2023

“Mooie ACT cursus gevolgd, erg tevreden over!”

Tim S - Basiscursus ACT (5 dagen) - Maart 2023

“Leerzame basiscursus ACT online gevolgd bij Vlokhoven opleidingen. Kundige docent en goed georganiseerd onderwijs.”

Eva de Jonge - Basiscursus ACT (5 dagen) - Maart 2023

“Ik heb de basiscursus EMDR bij Vlokhoven gevolgd. De cursus werd tegen een eerlijke prijs aangeboden. De communicatie was erg duidelijk met name waar en wanneer de cursusdagen plaats zouden vinden. De dag voor een online cursus kregen we ook mail met hierin een link naar de online omgeving. Van alle gemakken voorzien zodat de energie echt kon gaan naar het leren. Verder vond ik het eten (en de snacks) ook erg lekker tijdens de cursusdagen op locatie, dit is ook zeker een groot pluspunt!”

Fleur Doedée - Basiscursus EMDR Volwassenen (4 dagen) - Februari 2023

“Ik heb bij Vlokhoven de EMDR cursus gevolgd. Leuke, leerzame cursus. Heldere communicatie en Vlokhoven was snel bereikbaar voor eventuele vragen. Tot slot nog een leuk cadeautje ontvangen om de cursus mee af te sluiten!”

Daphne van der Zande - Basiscursus EMDR Volwassenen (4 dagen) - Februari 2023

“Ik heb afgelopen periode de basiscursus EMDR gevolgd, wat twee dagen op locatie in Utrecht en twee dagen online was. Ik ben erg te spreken over onze docenten: Erik ten Broeke en René van Diest. Beiden deskundige en betrokken docenten, waar je aandacht en interesse door geboeid blijft. Ze geven veel voorbeelden vanuit eigen ervaring en geven de cursus op enthousiaste wijze! Ik zou de cursus zeker aanraden vanuit Vlokhoven Opleidingen. Het aanmeldproces is makkelijk, de informatie tijdig en helder gedeeld en ze zijn goed bereikbaar voor eventuele vragen. Al met al een hele positieve ervaring :)”

Iris Verschuur - Basiscursus EMDR Volwassenen (4 dagen) - Februari 2023

“In álles een positieve ervaring: Goede communicatie, goede inhoud cursus, fijne en zeer bekwame trainer, leuk pakketje bij afsluiten cursus. Zou volgende keer geen seconde twijfelen om weer een opleiding via Vlokhoven te volgen!”

Merel - Basiscursus EMDR Volwassenen (4 dagen) - Januari 2023

“De CGT basiscursus is leerzaam, heeft veel duidelijke uitleg maar ook veel ruimte om vragen te stellen. Daarnaast is het deel van de cursus om gesprekstechnieken met groepsgenoten te oefenen. Ik heb de cursus digitaal gedaan, desondanks wist de docent een groepsgevoel te creëren. Zeker een aanrader!”

Jeanette van Schaik - Basiscursus CGT (100 uur) - Januari 2023

“De docent was erg enthousiasmerend en de opleiding was goed verzorgd. Er werd snel gereageerd en meegedacht vanuit Vlokhoven zelf.”

Heidi - Vervolgcursus CGT: transdiagnostisch behandelen (25 uur) - Januari 2023

“Fijne docent, snel plek, prima leeromgeving! Zeker een aanrader voor iedereen die de basis CGT opleiding wil gaan doen! Er is veel ruimte voor eigen inbreng, vragen en elkaars expertise leren kennen. Ik had iedere keer weer energie na de cursus om dingen uit te gaan proberen.”

Nicky Donkers - Basiscursus CGT (100 uur) - Januari 2023

“De opleiding was goed, veel geleerd. Digitaal was fijn, waardoor iedereen uit heel Nederland kan aansluiten, wat prettig is en je geen reistijd hebt. Veel afwisselende werkvormen. Enige verbeterpuntje de leeromgeving mag overzichtelijker.”

Janneke van Aert - Basiscursus CGT (100 uur) - november 2022

“Goede kwaliteit opleiding, fijne en kundige docente!”

Sandra Timmermans - Vervolgcursus CGT: transdiagnostisch behandelen (25 uur) - november 2022

“Helder, uitgebreid en een mooie combinatie tussen theorie aan de ene kant en toepasbaar in de praktijk aan de andere kant.”

Simon Bakker - Basiscursus CGT (100 uur) - Privé: Introductiecursus ACT (2 dagen) - Basiscursus EMDR Volwassenen (4 dagen) - november 2022

“Fijne, leerzame lessen! Worden op een leuke manier gegeven, ondanks dat het online is. Soms is het een lange zit qua theorie, maar over het algemeen zijn de lessen afwisselend:) Goede ervaring!”

Marjolein Smalbrugge - Basiscursus CGT (100 uur) - oktober 2022

“Geweldige CGT basistraining gehad.”

Jelle H - Basiscursus CGT (100 uur) - oktober 2022

“Ik heb afgelopen half jaar de CGT cursus en ACT cursus bij Vlokhoven opleidingen gevolgd en ben er erg tevreden over. De cursussen worden gegeven door deskundige docenten op een manier waardoor kennis meteen in de praktijk toepasbaar is. Ook de communicatie met Zowie en Bjorn verloopt heel plezierig. Een aanrader om hier cursussen te doen! Op naar de volgende cursus!”

Janine Jonker - Basiscursus CGT (100 uur) - Privé: Introductiecursus ACT (2 dagen) - augustus 2022

“Ik heb via Vlokhoven de online CGT basiscursus gevolgd, geleid door een fantastische, gedreven docent en samen met een zeer gevarieerde groep medeleerlingen. Onze docent, Lisalotte Verspui heeft een ruime ervaring in zowel CGT als psychotherapie, zij zorgde, naast bespreking van het studiemateriaal, voor mooie discussies, integratie/combinatie van andere technieken en zij had tevens oog voor recente nieuwe ontwikkelingen binnen de CGT. Op geen enkel moment heb ik klassikale lessen gemist aangezien de docent zeer vaardig was met de techniek en er veel ruimte was om ook één op één of in kleine groepjes te oefenen. Al met al kan ik deze cursus en Vlokhoven sterk aanraden.”

lotte van wageningen - Basiscursus CGT (100 uur) - augustus 2022

“Vlokhoven is een zeer fijne en deskundige organisatie. Ik heb de CGT basiscursus gedaan en de expertise en ervaring van de docent was enorm goed. Ik ben zeer tevreden over de opbouw van het programma met genoeg afwisseling.”

Pleuni Stroek - Basiscursus CGT (100 uur) - augustus 2022

Ik heb de basisopleiding EMDR gevolgd. Ik zag op tegen volledig online onderwijs maar het is me onwijs meegevallen. Ik zou het zo weer doen.

Gwen Teo - Basiscursus EMDR Volwassenen (4 dagen) - februari 2022

“Onlangs heb ik de tweedaagse cursus ACT gevolgd bij Karlein Schreurs. Ik ben onder de indruk van de (praktische) kennis die we in twee dagen hebben mogen opdoen. Al bij de eerste dag geeft Karlein oefeningen en metaforen mee die direct toepasbaar zijn bij jezelf en cliënten. Karlein geeft een mooi fundament mee om op verder bouwen. Daarnaast vind ik de communicatie met de directeuren van Vlokhoven Opleidingen prettig. Ze reageren namelijk snel op een vraag, zijn benaderbaar en dienstverlenend. Ik kijk er naar uit om de volgende cursus bij hen te volgen!”

Vanessa Blokland - Privé: Introductiecursus ACT (2 dagen) - mei 2022

”Aanrader! Basiscursus CGT 100% online is mij heel goed bevallen. Hele fijne docente (Lisalotte Verspui), zowel zeer kundige psychotherapeute alsmede docente, heel blij mee! Het contact met en de service van Vlokhoven opleidingen is persoonlijk en laagdrempelig. Kwalitatieve en inhoudelijke goede cursus waaraan je een mooie “koffer met gereedschap” over houdt. Ben zeker van plan om vervolgcursussen via Vlokhoven opleidingen te volgen. Dank voor alles!”

Bianca Beentjes - Basiscursus CGT (100 uur) - januari 2022

”Goed georganiseerd, laagdrempelig; prettig in het contact, goede deskundigheid en kwaliteit van onderwijs.”

Roos Diemel - Basiscursus CGT (100 uur) - januari 2022

“De cursus Transdiagnostisch behandelen heb ik online gevolgd voor de VGCT route. Het was een ontzettend leuk protocol om te volgen en werd ook door een kundige leerkracht gegeven. Het protocol is zeker een aanvulling voor in mijn praktijk. Volledig online is me goed bevallen en kost echt minder tijd en energie. Bjorn zorgt voor de juiste informatie op tijd en ook voor de persoonlijke sfeer. Zeker aan te raden omdat het ook betaalbaar is vergeleken met andere opleidingen.”

Mirjam M. - Vervolgcursus CGT: transdiagnostisch behandelen (25 uur) - Basiscursus CGT (100 uur) - december 2022

”Toegankelijk, menselijk, betrokken”

Marleen Mak - Basiscursus CGT (100 uur) - januari 2022

Basiscursus CGT (100 uur)
“Goed, praktisch, fijn om op je eigen motivatie aangewezen te zijn, niet schools maar inspirerend.”

Basiscursus EMDR (4 dagen) 
“2e cursus bij vlokhoven gevolgd (EMDR), wederom blij mee. Goed geregeld en inhoudelijk ook sterk.”

Celine van Beurden - Basiscursus CGT (100 uur) - Basiscursus EMDR Volwassenen (4 dagen) - januari 2022, februari 2023

”Zeer positief, fijne online leeromgeving en kundige docenten”

Tess van de Meer - Basiscursus CGT (100 uur) - januari 2022

”Vlokhoven Opleidingen zie ik als een persoonlijke en professionele plek. De communicatie verloopt heel soepel en er heeft een informele en vriendelijke sfeer (zonder dat dit ten koste gaat van de professionaliteit).

Josephine de Vogel - Basiscursus CGT (100 uur) - januari 2022

”Uitermate geschikt!”

Amarin Schouten - Basiscursus CGT (100 uur) - januari 2022

”Ik heb de basiscursus CGT van Vlokhoven als erg positief ervaren. De docent heeft inhoudelijk veel kennis en is laagdrempelig te benaderen. Daarnaast heeft iedere cursist de mogelijkheid om zich op eigen tempo en niveau te ontwikkelen.”

Kirsten Braamhaar - Basiscursus CGT (100 uur) - januari 2022

”Via Vlokhoven een enorm leerzame en leuke CGT opleiding gevolgd. De cursus gaf veel praktische handvatten waar ik direct mee in de praktijk mee aan de slag kon. De gehele cursus was online, maar werd wel zo ingericht dat het lukte om je aandacht erbij te houden en de dagen voorbij vlogen. Bedankt voor alles!”

Kimberly van der Wissel - Basiscursus CGT (100 uur) - september 2021

”Enorm blij dat ik ervoor heb gekozen om de CGT opleiding bij Vlokhoven te volgen. Heel erg leerzaam, waarbij ik ook veel praktische handvatten heb gekregen! Invulling van de lesdagen werd zo ingericht dat de aandacht er goed bij kon blijven (zelfs online). Veel dank aan Anna Roeden voor deze dagen.”

Demi Havermans - Basiscursus CGT (100 uur) - september 2021

”Vlokhoven biedt een hele fijne CGT basisopleiding aan die ik iedereen aan kan raden. Goede inhoud van de lessen, een prettige opzet en verassend leuk en goed te doen zo online. De docent was zeer kundig, zowel een hele ervaren therapeut als goede docent. Ook de service van Björn en Zowie was als door een ringetje te halen.”

Sabrina Okx - Basiscursus CGT (100 uur) - december 2021

”Ik kon op een fijne manier bijdragen aan de cursus als geheel. Er was voldoende ruimte voor individuele oefening en input.”

Ilse Munnik - Basiscursus CGT (100 uur) - december 2017

”Jullie hebben een hele laagdrempelige organisatie opgebouwd met goede communicatievaardigheden. Het voelt als een warme organisatie”

Romy van den Ende - Basiscursus CGT (100 uur) - februari 2022

”Vlokhoven Opleidingen slaagt er in om online lessen interactief en interessant te maken. De cursus biedt genoeg leermogelijkheden en de docente voor onze groep was zeer deskundig, enthousiast en warm in contact”

Michaela Dejdarová - Basiscursus CGT (100 uur) - februari 2022

Kwalitatief goede organisatie met deskundige docenten

Dinancia van Strien - Basiscursus CGT (100 uur) - februari 2022

”Professioneel, goed georganiseerd, vakkundige docenten”

Chantal Angeneind - Basiscursus CGT (100 uur) - februari 2022

”Vlokhoven is een organisatie die cursisten zeer persoonlijk benaderd en behandeld. De organisatoren zijn enthousiast en staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen. De docenten hebben diverse en uitgebreide kennis op zo wel theoretisch als praktisch gebied. Als cursist zijnde merk ik dat ik door de persoonlijke en enthousiaste manier van lesgeven + de veelzijdige inhoud van de cursussen gemotiveerd word om er zo veel mogelijk uit te halen. Tevens waardeer ik de openheid voor feedback”

Demy Schrauwen - Vervolgcursus CGT: transdiagnostisch behandelen (25 uur) - september 2021

“De basiscursus CGT was van zeer toegevoegde waarde voor mijn ontwikkeling binnen het vak. Onze docent kon vanuit haar praktijk veel ervaringen delen die een mooie aanvulling vormden op de theorie. Door Corona was de volledige cursus online, maar dit deed geen afbreuk aan de kwaliteit. Er heerste een gemoedelijke, veilige, maar zeker ook gezellige sfeer die er samen voor gezorgd hebben dat deze cursus een succes was.”

Loes T. - Basiscursus CGT (100 uur) - juni 2021

“Geheel online aangeboden cursus geïntegreerde Cognitieve Gedragstherapie gevolgd via Vlokhoven Trainingen & Workshops. De docente Lisalotte Verspui was erg goed en heeft me in een veilige sfeer aangemoedigd tot leren. De groep was heel erg leuk en ik heb genoten van deelname. De kosten van de opleiding waren ook niet te duur, dus al met al het geld zeker waard!”

Ilona Wissink - Basiscursus CGT (100 uur) - april 2021

“Met een hele leuke cursusgroep en een enthousiaste docente heb ik ondanks COVID-19 toch op een fijne manier de basiscursus CGT kunnen volgen. Een mooie basis voor hopelijk nog veel meer leerervaringen in het werkveld. Bedankt!”

Marleen van den Munckhof - Basiscursus CGT (100 uur) - december 2020

“Ik zag zo op tegen online les, maar het is me alles meegevallen dankzij het op een boeiende wijze overbrengen van de lesstof door de docente alsook het geven van interessante verdiepende opdrachten.”

Liza L. - Basiscursus CGT (100 uur) - december 2020

“Erg waardevolle cursus CGT gehad! Fijne docent gehad! Mede door deze cursus na 74 afwijzingen – eindelijk – een baan als psycholoog mogen aannemen 🙂 En dat gun ik jou ook!”

Lavina Wesseling Alvarez - Basiscursus CGT (100 uur) - november 2020

“Hele fijne, overzichtelijke en betaalbare cursus (CGT Basiscursus). Laagdrempelig omdat het online kon, maar nog steeds ontzettend leerzaam. Lisalotte is een hele leuke docent die ondanks het digitale onderwijs ons goed en fijn les heeft gegeven!”

Bobbi Lynn Schemering Reelfs - Basiscursus CGT (100 uur) - juni 2021

“Aanrader! Je houdt er een koffer vol gereedschap aan over. Zet aan tot groei. Inspirerend. Balans theorie en praktijk is goed. Online was dit zeer fijn om te doen. Leuke en open leerkracht die ieder de tijd en aandacht geeft. Vlokhoven is ook betaalbaar en biedt volop ontwikkel mogelijkheden. Aanrader. Zal volgend jaar ook eens kijken naar het aanbod!”

I. Boutkabout - Basiscursus CGT (100 uur) - juni 2021

“De CGT basiscursus was een zeer leerzame cursus met een deskundige docente die (online) een goede sfeer weet neer te zetten.
Een goede kwaliteit en ook betaalbaar!”

Hanneke Nordeman - Basiscursus CGT (100 uur) - december 2020

“Ik heb bij Vlokhoven Opleidingen de basis CGT cursus met veel plezier gevolgd. De cursus omvat alle onderdelen van CGT met grote aandacht voor recente ontwikkelingen binnen het vakgebied zoals positieve CGT. Cursus geeft goede handvatten en is toegankelijk voor veel niveaus (dus ook als je nog geen eigen behandelingen geeft). Binnen de cursus is voldoende ruimte voor de docent om in te spelen op de individuele behoeftes. Opbouw en gebruik van literatuur is helder en overzichtelijk en het aangeboden extra materiaal is van grote waarde, al bij al voel ik me goed voorbereid op vervolgcursussen en neem ik veel waardevolle informatie mee.

Sarah Stephenson - Basiscursus CGT (100 uur) - april 2020

“Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. De locatie was fijn/verzorgd en binnen 7 minuten met de fiets vanaf station te bereiken (Berg en Dalseweg, Nijmegen). De docent van de cursus hield rekening met de wensen van de studenten en er was veel ruimte voor eigen inbreng en vragen. Het is weliswaar een basis CGT cursus en dit was soms te merken aan de diepte van de stof. Desalniettemin was het voor mij zeer helpend en waardevol om de cursus te doen. Ik kreeg wekelijks de gelegenheid om te sparren met collega’s. Doordat er veel ruimte was voor eigen inbreng hebben we ook veel van elkaar geleerd en over andere disciplines dan de discipline waarin men zelf werkzaam is. We hebben kunnen oefenen met CGT interventies en er nieuwe bijgeleerd. Verder was de organisatie van de cursus ook goed. De docent en organisatie waren goed te bereiken en we hadden via dropbox toegang tot literatuur. Persoonlijk vond ik juist de kleinschaligheid van het bedrijf prettig omdat het heel persoonlijk was.”

Eleonora Paol - Basiscursus CGT (100 uur) - februari 2020

‘Een betrouwbare organisatie met veel deskundigheid in huis. Ze staan open voor feedback om te kunnen groeien en staan zo heel dicht bij de cursist’

Jasper de Vreede - Vervolgcursus CGT: transdiagnostisch behandelen (25 uur) - september 2021

“De webinar Profileren op de Arbeidsmarkt was geen opsomming van algemene sollicitatietips (die je overigens ook gewoon op internet zou kunnen vinden). Het was wél heel interactief en daardoor gericht op ieders specifieke situatie en vragen. Meer een digitale workshop dan een webinar. Eindresultaat: een aantal concrete to-do puntjes richting een persoonlijk doel. Zeer praktisch en nuttig, bedankt!”

An van den Driessche - Webinar 'Profileren op de arbeidsmarkt' - april 2020

“Ik heb de workshop “profileren op de arbeidsmarkt” gevolgd. Goede combinatie van theorie/tips en praktische opdrachten. Vooral het nadenken over mogelijke acties op korte en (lange termijn) termijn zorgt ervoor dat je er meteen mee aan de slag gaat!”

Judith Keizer - Webinar 'Profileren op de arbeidsmarkt' - april 2020

“De cursus heeft me zowel professioneel als persoonlijk veel opgeleverd. Ik heb een andere kijk ontwikkeld op mezelf en de wereld.”

Milou Willems - Basiscursus CGT (100 uur) - juli 2019

“Fijne groep, betrokken, maar ook een hele fijne sfeer waar geleerd mag worden.”

Johanna Jager - Basiscursus CGT (100 uur) - juli 2019

“Zeer positief verrast.”

Rob Geelen - Basiscursus CGT (100 uur) - juli 2019

“Zeer betrokken docenten, gevarieerd programma, biedt veel diepgang aan je behandelexpertise.”

Fenna de Jongh - Basiscursus CGT (100 uur) - januari 2020

“Veel nieuwe inzichten, inspiratie en enthousiasme om nu echt als psycholoog aan de slag te gaan!”

Stefanie Vijfhuizen - Basiscursus CGT (100 uur) - juli 2019

“De basiscursus CGT was goed georganiseerd en met een hele fijne docent. Zeker de moeite waard als je op zoek bent naar betaalbare en goede cursussen.”

Mariëlle van Lindenberg - Basiscursus CGT (100 uur) - januari 2020

“Er was veel ruimte om open te zijn. Het was een fijne groep met een goede mix tussen de mensen die werken en niet werken.”

Lidewij - Basiscursus CGT (100 uur) - juli 2019

“Goed georganiseerd.”

Marieke Dirken - Basiscursus CGT (100 uur) - juli 2019

”Erg fijne cursus afgerond bij top docent Lisalotte Verspui!”

Morwenna Döll - Basiscursus CGT (100 uur) - januari 2020

‘Vlokhoven Opleidingen is een erg persoonlijk en kundig opleidingsinstituut welke betaalbaar is en toch erg kundig. Zo kan het dus ook’

Mirjam de Nijs - Vervolgcursus CGT: transdiagnostisch behandelen (25 uur) - september 2021

”De cursus Transdiagnostisch behandelen heb ik Live gevolgd voor de VGCT route. Het was een ontzettend leuk protocol om te volgen en werd ook door een kundige leerkracht gegeven. Het protocol is zeker een aanvulling voor in mijn praktijk. Volledig online is me goed bevallen en kost echt minder tijd en energie en Bjorn zorgt voor de juiste informatie op tijd en ook voor de persoonlijke sfeer. Zeker aan te raden omdat het ook betaalbaar is vergeleken met andere opleidingen.”

Koen Linders - Basiscursus CGT (100 uur) - januari 2020

“Gewoon goed.”

Simone Vonder - Basiscursus CGT (100 uur) - februari 2020

“Ondanks de online versie ontzettend gesteld geraakt op de fijne sfeer die er in de groep ontstond. Veel geleerd en ook veel gelachen. Zeer kundige docent die iedere cursist ziet staan!”

Nienke Ellenbroek - Basiscursus CGT (100 uur) - december 2020

”Lisalotte is een fijne docent en wist me gigantisch te motiveren. Ze zorgde dat de stof tot leven kwam.”

Elise Keijzer - Basiscursus CGT (100 uur) - juli 2019

“Enthousiaste, veilige groep. Ben zeer tevreden.”

Denise Perik - Basiscursus CGT (100 uur) - juli 2019

“De basiscursus CGT was goed georganiseerd en met een hele fijne docent. Zeker de moeite waard als je op zoek bent naar betaalbare en goede cursussen.”

Veronique - Basiscursus CGT (100 uur) - juli 2019

“De cursus is ontzettend snel gegaan, het was super leerzaam en heel leuk!! Ben heel blij dat ik het heb gedaan.”

Iris Efferink - Basiscursus CGT (100 uur) - december 2020

”Ik heb enorm genoten van de online cursus! Ben echt heel tevreden.”

Lieke Roetman - Basiscursus CGT (100 uur) - december 2020

‘Boeiende en zeer relevante cursus met betrekking tot het werkveld, prettige, collegiale opstelling door aanbieder’

M. Dirinpur - Vervolgcursus CGT: transdiagnostisch behandelen (25 uur) - september 2021