Studievoucher voorwaarden

Versie januari 2021

 1. Deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op studievouchers die zijn aangeboden door Vlokhoven Opleidingen. Wij accepteren geen studievouchers van derden.
 2. Iedere studievoucher is voorzien van een unieke code. Dit is een combinatie van cijfers en letters.
 3. Iedere studievoucher wordt slechts eenmaal verstrekt. Als je studievoucher verloren of gestolen is, kun je deze niet omruilen voor een nieuwe studievoucher. Bewaar de studievoucher dus zorgvuldig.
 4. Om de studievoucher te gebruiken dien je een bestelling te plaatsen op www.vlokhovenopleidingen.nl. Tijdens het bestelproces dien je de exacte code in te vullen tijdens de check-out.
 5. De studievouchers zijn uitsluitend inwisselbaar voor aankopen op www.vlokhovenopleidingen.nl.
 6. De studievoucher is gedurende een jaar geldig na uitgiftedatum. Na de vervaldatum kan de studievoucher niet meer worden gebruikt.
 7. Je kunt per bestelling maximaal 1 studievoucher inleveren.
 8. Een studievoucher kan niet voor een openstaande bestelling gebruikt worden.
 9. De studievoucher is niet inwisselbaar voor geld.
 10. Restitutie op studievouchers in niet mogelijk.
 11. De studievoucher is niet in te leveren in combinatie met andere kortingsacties.
 12. Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden je aan de voorwaarden voor het gebruik van een studievoucher te raadplegen via onze website: www.vlokhovenopleidingen.nl/studievoucher.
 13. Afwijkingen van deze studievoucher voorwaarden zijn slechts van toepassing indien dit uitdrukkelijk en schriftelijk door Vlokhoven Opleidingen is gecommuniceerd.